Busskörkort och C-körkort i Stockholm

 C- och D- utbildningar

Hos oss på Motor trafikskola kan du även ta yrkesförarens körkortsbehörigheter för lastbil och buss. Du får alltid en individanpassad utbildning, vilken kan leda dig rakt ut i arbetslivet. På trafikskolan har vi insikt och förståelse för våra kunders branscher vilket innebär att vi i ett nära samarbete anpassar våra utbildningar efter ditt företags behov. För dig som vill utbilda dig till yrkesförare innebär vår branschkunskap att du tillsammans med de senaste nyheterna även ges en utbildning som är förankrad i lång erfarenhet av yrkesförarens arbete. Vi utbildar i första hand inom de tunga behörigheterna men erbjuder också tilläggsutbildningar du kan komma att behöva.

Dina steg mot ditt nya C och D körkort

  • Skaffa ett läkarintyg.
  • Fyll i och skicka in en ansökan om körkortstillstånd till Trafikverket. Blankett hittar du här:www.transportstyrelse.se
  • Kom till oss och lägg upp en utbildningsplan och handla ditt studiematerial. Nu kan du bestämma hur du vill betala utbildningen med mera.
  • Boka körlektion! Tillsammans med dig går vi igenom allt du behöver kunna och kommer överens om hur vi ska gå vidare.
  • Vi kan erbjuda ett komplett material för studier på distans. Det du behöver är en internetuppkoppling för att träna med hjälp av distanstester. Du kan också välja att sitta i vår datastudio och kan då få hjälp med pluggandet.
  • Kunskapsprov hos Trafikverket. Ett godkänt kunskapsprov är giltigt i ett år
  • Efter avklarat kunskapsprov koncentrerar vi oss på att slutföra utbildningen och bokar tid för körprov.

Intresserad av C & D-körkort?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Jag vill veta mer om:

C-körkortD-körkort

Jag godkänner att Motor Trafikskola behandlar mina personuppgifter
OK